2020-2021 PANSİYON BAŞVURU KILAVUZU

Pansiyon kaydı ile ilgili tüm açıklamalara ve dökümanlara ulaşmak için aşağıda linki verilen PANSİYON KAYIT KILAVUZUNU okuyunuz ve indiriniz!!!

PANSİYON KAYIT KILAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

09.08.2017 5973

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN

OYP´ye Göre

Yerleştirilecek Parasız

Yatılı Öğrenci Kontenjanı

Yönetmeliğin 10. Maddesi

a fıkrasına giren öğrenci

kontenjanı

Yönetmeliğin 10.maddesi

b ve c fıkrası kapsamına

giren öğrenci kontenjanı

Paralı

Yatılı

6 KIZ

Toplam

27 KIZ

%5 + %5

( 17 KIZ )

( 2 KIZ  )

NOT: OKULUMUZ PANSİYONLARINDA BOŞ KONTENJAN SAYIMIZ: 27 KIZDIR

Körfez Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonuna 2020-2021 eğitim öğretim yılında Parasız Yatılı, Paralı Yatılı öğrencilere ilişkin kontenjan dağılım çizelgesi Okulumuz pansiyonuna öğrenci yerleştirmeleri 25/11/2016 tarih ve 29889Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliğini uyarınca planlanmıştır. Bu kontenjanlardan birinin veya birden fazlasının dolmaması halinde ilgili yönetmeliğin 10/2 fıkrasındaki hükümler uygulanır.(Bu kontenjanlardan birinin veya birden fazlasının dolmaması hâlinde açık kontenjanlar, diğer öğrencilere ayrılan yüzde 70´lik kontenjana ilave edilir.)

ÖNEMLİ: Kız öğrenci pansiyonunda kalan öğrencilerin okula ulaşımı servis aracı ile sağlanmaktadır. 2020 -2021 Eğitim-Öğretim yılına ait (9 ay üzerinden) servis ücretleri ağustos ayında UKOME tarafından belirlenecektir. Covid-19 önlemleri kapsamında okul iadrtesinin aldığı karar gereği pansiyon öğrencilerinin servis ile ulaşımı zorunludur.

Süresi içerisinde pansiyona kaydını yaptırmayanlar, pansiyondan ayrılan öğrencilerden boşalan yerlere yönetmelik hükümleri doğrultusunda yedek listeden sırasıyla öğrenci yerleştirilmesi yapılacaktır.

PANSİYON KAYIT TAKVİMİ

Pansiyon Başvurularının Kabulü