İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR PROJESİ

İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR PROJESİ

400 milyon yetim çocuğun olduğu ve  bu sayının her geçen gün arttığı dünyamızda okulumuz Milli Eğitim Bakanlığınında  paydaşlarından biri olduğu harika bir  projeye dahil oldu.

Bu proje sayesinde  ülkemizinde  içinde bulunduğu  42 farklı ülkeden 133 bin yetim çocuğa gıda, barınma , eğitim ve sağlık alanlarında destek olunmaktadır. Gönüllü öğrencilerimiz bir yıl boyunca her ay kendi aralarında toplayacakları  400 tl ile kendi belirledikleri ülkelerdeki yetim kardeşlerinin hayatlarına dokunmaktadırlar. Okulumuz farklı ülkelerden 5 yetim yavruya kardeş olmuş,kendileri için belkide en sevdikleri 3 çikolatadan fedakarlık edip diğer tarafta sonucu kocaman ve yürekleri ısıtan bir işe imza atmışlardır.

Aşağıda bu proje ile okulumuzun desteklediği yetim yavruların bilgileri  ve birer fotoğrafları yer almaktadır.  Özellikle 9A,9B,10B,10D,10E sınıflarımıza ve  gönüllü olan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen  yada projeye katkı sunmak isteyen kıymetli velilerimiz ingilizce  öğretmenimiz Şule SAĞCAN (05052777724) ile iletişime geçebilirler.

09.06.2023 567

YETİM 1 DOSYASI İÇİN TIKLAYINIZ

YETİM 2 DOSYASI ÇİN TIKLAYINIZ

YETİM 3 DOSYASI İÇİN TIKLAYINIZ

10/B SINIFI İÇİN TIKLAYINIZ

9/A SINIFI İÇİN TIKLAYINIZ